У кабінеті одеського лікаря СБУ знайшла 250 тис. доларів

Минулими вихідними в Одеській міській клінічній лікарні номер 1 яка відома більше як Єврейська СБУ провела антикорупційну операцію. Лікарі медустанови вимагали гроші з пацієнтів за надання послуг, які підпадають під безоплатну медичну допомогу. Оперативники спецслужби затримали завідуючого відділенням нейрохірургії та лікаря-нейрохірурга у приміщенні медзакладу під час отримання 1200$ від пацієнта, якому необхідно було провести операцію по видаленню міжхребтових гриж. Після проведення операції, медпрацівники обіцяли хворому оформити та видати документи, які мали стати основою для відстрочки від мобілізації.

У ході обшуків у службовому кабінеті завідуючого виявлено та вилучено грошові кошти у розмірі понад 250 000$ у різних валютах. У межах кримінального провадження за ч. 4 ст. 354 Кримінального кодексу України затриманим повідомлено про підозри. Тривають оперативно-слідчі дії для встановлення всіх обставин правопорушення і притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до протиправної діяльності.


 
За даними ЗМІ, затриманий завідувач відділення нейрохірургії – Россошко Микола Васильович та лікар-нейрохірург – Тюхтій Юрій Петрович.
 

 

 

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56