Буданов “воскрес” і заявив, що російські окупанти замінували Запорізьку АЕС

Голова ГУР України Кирило Буданов вперше показався на людях після ракетного удару росії по будівлі розвідки в Києві в кінці травня. Тоді збита ракета влучила у річку біля ГУР, а частина уламків викликали пожежу у самій будівлі. Російська пропаганда три тижні розповідала про “загибель Буданова”, але вчора він зустрівся з послом Японії, а потім вийшов у ефір ТВ-марафону “Ми Україна”.

«Штучна техногенна катастрофа, терористичний акт і акт екоциду на Каховській ГЕС здійснений свідомо російською федерацією. Найцікавіше, що за півгодини до [підриву] в радіомережі вийшли на підрозділ, який перебував на Каховській ГЕС, і сказали дуже швидко покинути цю територію», ― розповів Кирило Буданов, додавши, що в цей же час до гідроелектростанції прибула група спецпризначення російської окупаційної армії та здійснила підрив.

Також Кирило Буданов повідомив, що російські терористи замінували охолоджувач Запорізької АЕС: «Якщо вони виведуть його з ладу шляхом підриву, то є велика ймовірність того, що будуть значні проблеми».


 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56