Екс-начальницю одеської податкової засудили на 6 років за дачу хабара у 25 тис. доларів

Сьогодні 9 листопада в Вищому антикорупційному суду засудили колишню очільницю Головного управління Державної податкової служби в Одеській області та її першого заступника. Наталію Чеботарьову засудили до 6 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади в органах державної влади та місцевого самоврядування на строк 3 роки, з конфіскацією майна та позбавленням 5 рангу державного службовця.

А її заступника Володимира Мосійчука засудили на строк 5 років з позбавленням права обіймати посади в органах державної влади та місцевого самоврядування на строк 3 роки, з конфіскацією майна та позбавленням 5 рангу державного службовця.

Нагадаємо, що Чеботарьова разом зі своїм заступником запропонувала керівнику структурного підрозділу прокуратури цього ж регіону щомісячно надавати хабар у 25 тис. дол. США. Цей факт задокументували детективи НАБУ.

Їх визнано винуватими у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.369 КК України. Дії обвинувачених полягали у наданні неправомірної вигоди в сумі 25000 доларів США начальнику управління прокуратури Одеської області. За це прокурор не повинен був перешкоджати протиправній діяльності працівників ДПС, пов’язаної з отриманням неправомірної вигоди від підприємців та не притягувати податківців до відповідальності.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56