Георгій Делієв сфотографувався з прапором терористичної держави Палестина

Відомий одеський комік та артист Георгій Делієв потрапив у серйозний міжнародний скандал на жіночому форумі EuroWoman 2024, який організували переселенки з Одеси. На форумі Делієв провів благодійний аукціон картин на користь школи Столярського, а донька Яна Делієва була ведучою на заході. Все було чудово, поки гості не зробили фінальної фотографії з прапорами різних держав.

При чому Делієв розгорнув прапор терористичної держави Палестина. Мабуть, демонструючи свою особисту підтримку в діях угруповання ХАМАС. Однак у цьому випадку такий прапор кинув тінь на репутацію всього заходу. Зазначимо також, що фінальне фото з прапором Палестини опублікувала радниця мера Одеси з питань культури і туризму Тетяна Маркова. Вона написала, що “Культурна дипломатія сприяє миру в усьому світі”.

Така витівка неабияк обурила єврейську спільноту в Одесі, яка засуджує терористичні атаки Хамас. Нагадаємо, що Хамас досі тримає близько 200 мирних ізраїльтян у заручниках після жахливого вбивства 1200 мирних жителів 7 жовтня 2023 року. Чи розуміють Делієв, Маркова і всі інші учасниці цього форуму, що саме вони підтримують і що на цьому прапорі кров убитих мирних людей?

22-річній німкені Шані Лук палестинські бойовики спочатку зламали обидві ноги, а потім відрізали голову. Давайте запропонуємо їм мир!

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56