“Гроші на фронт!” – одесити продовжують вимагати від влади відмінити скандальні тендери на ремонт суду, театру та доріг

Сьогодні близько 500 одеситів зібралися на Думській площі з вимогами до влади – припинити витрачати бюджетні гроші з їх податків на непріоритетні цілі з корупційними ризиками. Це вже 7 масовий протест, який продовжує ігнорувати місцева влада. Чиновники живуть як у паралельній реальності, в якій немає війни, загрози окупації та знищення нації. Вони продовжують ремонтувати та робити сумнівної потреби закупівлі. Тільки після масових протестів міська влада почала робити перші закупки для оборони і це вперше відбулося вчора 13 жовтня, через півтора роки війни! Як говорять місцеві активісти, Труханов намагається загасити пожежу, яку сам розпалив своєю бездіяльністю в допомозі ЗСУ. Але у порівнянні з витратами на неважливі потреби – це крапля в морі.

Наша нація має згуртуватися, а не розслаблятися з пивом на фестивалі десь у Міському саду. Тільки разом ми зможемо подолати рашистів. І це гасло має йти насамперед від влади, яка замість рятування держави – розкидує бюджетні кошти направо і наліво, підриває довіру до себе і в перемогу. Так можуть робити тільки ті, хто намагається урвати останнє перед лихом.

На фронті бракує всього – людей, екіпірування, дронів, антидронів, автівок, тактичної медицини. Замість того, щоб визнати це і працювати над покращенням, деякі чиновники, блогери та командири заспокоюють та говорять, що “все добре, все є, нічого не треба”.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56