Канадський кларнетист Юліан Мілкіс зіграє в Одесі ще один благодійний концерт

Всесвітньо відомий канадський кларнетист Юліан Мілкіс спеціально приїхав до Одеси, щоб підтримати український народ під час війни. Він уже дав один концерт в Одеському оперному театрі: на нього за запрошеннями змогли потрапити військовослужбовці та волонтери. Другий виступ видатного канадського кларнетиста має на меті зібрати гроші на ЗСУ та на підтримку оркестру Андрія Чорного.

Концерт відбудеться у театральному просторі «Тео». На відміну від Оперного, зал «Тео» – камерніший. А це означає, що знамените piano Мілкіса прозвучить там ще пронизливіше, ще переконливіше. Нові умови вимагають нового звуку – тому Юліану Мілкісу та Молодіжному оркестру Андрія Чорного доведеться заново відрепетирувати та відбудувати інший, що відрізняється від «Оперного» звук. Крім того, на концерті у ТЕО буде й інша візуальна картинка: мистецька група театру вже розпочала роботу.


 
Незважаючи на те, що програма виступу формально та сама – прозвучить музика Скорика, Шора, Левковича, Сильвестрова та Канчелі – це буде зовсім інший концерт!
 
Усі донати, які отримають артисти, підуть до волонтерського фонду Олександра Бабича, а він обіцяє закупити на них легку військову форму, таку необхідну для наших бійців.
 
Тео. Військовий узвіз, 18.
Неділя, 20:00.
Квиток – 500 грн
Замовлення квитків за тел. 0991818808

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56