Хобарт Ерл виступить в Одесі разом з Богданою Півненко

22 травня в Одесі знову виступить американський диригент та керівник Одеського національного філармонійного оркестру маестро Хобарт Ерл! Дорогі друзі, з великою радістю анонсуємо нашу наступну подію! Обіцяємо, що яскравий сплеск музичного матеріалу, його емоційне розмаїття та професійна гра не залишать Вас байдужими і надовго збережуть у пам’яті сяйливий спомин!


 
Цього разу програма включає в себе:
 
– одну з найвеличніших увертюр в оркестровій літературі – «Леонора №3» Людвіга ван Бетховена , в якій втілені перемога добра над темрявою, рух від темряви до світла, від поневолення до свободи;

– один з кращих українських скрипкових концертів композитора Віктора Косенка – Концерт ля мінор, в якому зображена українська душа в усіх відтінках, з її злетами, мріями та чутливою сентиментальністю;

– яскрава та ефектна Симфонічна поема «Смерть та просвітлення» Ріхарда Штрауса – мабуть, найзворушливіший твір композитора.


 
Соло в скрипковому концерті виконає знаменита та блискуча народна артистка України БОГДАНА ПІВНЕНКО! За диригентським пультом – неперевершений маестро, головний диригент та художній керівник оркестру, народний артист України ХОБАРТ ЕРЛ!
 
Тож не пропустіть феєричне дійство майстерної творчості Національного одеського філармонійного оркестру!
 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56