Колишнього воєнкома Одеси чекає суд – слідчі виявили збагачення на суму 190 млн гривень

Колишнього воєнкома Одеси Євгена Борисова чекає суд – слідчі ДБР завершили розслідування кримінального провадження. Вони встановили факти придбання членами сім’ї фігуранта дороговартісних автомобілів на території України з подальшим переміщенням за кордон, а також факти придбання елітної нерухомості за кордоном, загалом на суму понад 190 мільйонів гривень. Фігурант підозрюється за ст. 368-5 КК України (незаконне збагачення) – йому загрожує до 3 років тюрми.

Завдяки журналістському розслідуванню видання “Українська правда” всі дізналися, що мати ексвоєнкома стала власницею житлового будинку в Іспанії вартістю понад 4 млн євро і придбала елітний автомобіль Mercedes-Benz EQV за майже 3 млн грн.

Теща фігуранта справи впродовж останніх років стала власницею коштовного автопарку, не маючи для цього достатніх коштів законного походження – купила Toyota Land Cruiser Prado, Mercedes-Benz G 63 AMG, Toyota Land Cruiser.
 
Дружина ексвоєнкома також придбала іншу закордонну нерухомість — офісне приміщення в Іспанії вартістю 737 тис. євро, також не маючи для цього достатньої кількості законно отриманих активів та доходів.
 

 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56