Комедію “Моцарт і Сальєрі” покажуть у театрі Маски

У театрі Маски 16 березня о 18:00 покажуть кримінальну комедію з життя пізнього середньовіччя – “Моцарт і Сальєрі”. Насичена іскрометним гумором ліричної поезії Б. Барського, блискучою акторською грою Валерія Швеця, хореографією Ірини Глушакової, піснями і музичними джазовими імпровізаціями, у віртуозному виконанні Вадима Бессараба, вистава на очах публіки м’яко перетворюється на шоу, не даючи нікому з глядачів змоги лишитися байдужим.

Моцарт, Сальєрі і Бетховен, троє друзів вирішили зібратися на невеличкий парубочий вечір, поспілкуватися, послухати хорошу музику, розважитися. І розважилися.
Весела компанія, іскрометні перепалки і тонкі глузування, і ось уже легка радість ранкового похмілля затьмарюється туманом ревнощів підозрілої недовіри. Сальєрі закоханий у дівчину на ім’я Карина. А в Моцарта в кишені її фотографія. Збожеволілий закоханий хлюпає отруту в келих із вином. Хоча ні, це фото не Карини. Чи її? Чи – не її? У якому келиху отрута і де, чий келих? І від чого серед фотографій дівчат, у кишенях Моцарта лежить фото з підписом – “Навіки твій, цілую ніжно, Дон Ортего”? І якщо Бетховен чує, то чиє мляве тіло розпростерлося на підлозі? І хто тоді Чайковський, а хто – Глюк? Подивившись п’єсу, можна буде легко з цим розібратися. Але, спочатку, краще все ж подивитися.

Дійові особи:
Моцарт (пройдисвіт і бабій) – Борис Барський
Сальєрі (алкаш звичайний) – Валерій Швець
Бетховен (глухий геній) – Вадим Бессараб
Муза (муза) – Ірина Глушакова
Автор – Борис Барський
Відеомеппінг – Владислав Печерський
Звукорежисер – Юрій Савченко
Майстер зі світла = Сергій Захаров
Художник із костюмів – Тетяна Арнаутова
Художник бутафор – Олександр Алексєєв
Автор музики – Ю.Кузнєцов

Квитки від 180 до 350 грн у касі або у квиткових операторів.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56