Мати з донькою вбив 16-річний син – поліція Одещини

В поліції Одеської області розповіли подробиці жахливого вбивства 38-річної жінки та її 7-річної доньки в місті Ананьїв. Тіла вдома виявив 11-річний син жінки і він викликав поліцію. Вони загинули від колото-різаних ран та гострої крововтрати. За підозрою затримали 16-річного старшого сина жінки, який гуляв вулицями міста.

Як з’ясувалося, юнак вимагав кишенькові гроші у матері, а коли отримав відмову схопив кухонний ніж і вбив її. Потім кинув ніж у піч. Це побачила 7-річна донька небіжчиці. Тому юнак схопив інший ніж і вбив свою сестру, як свідка.

Криміналісти слідчого управління ГУНП в Одеській області за допомогою мобільної ДНК-лабораторії оперативно дослідили біологічні сліди, вилучені під час першочергових слідчих дій, та біологічні зразки вбитих і фігуранта. Результати дослідження підтвердили причетність хлопця до скоєння даного злочину.

Затриманому повідомили про підозру у вбивстві – умисному заподіянні смерті двом особам, у тому числі малолітній дитині. Цей злочин кваліфікується за п.п. 1 і 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Максимальний строк до 15 років обмеження волі. Підозрюваного помістили до СІЗО.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56