Михалков заявив, що “українська мова стала образом русофобії”

Колись відомий та шановний російський кінорежисер Микита Міхалков озвучив чергову порцію нацистських заяв щодо України. Так на зустрічі з російськими вчителями та викладачами Михалков заявив, що “українська мова стала образом русофобії”. Словосполучення українською мовою нібито є формулюванням ненависті до Росії.

Михалков давно вже став рупором кремлівської пропаганди, але останнім часом його промови стали неонацистськими. Михалков став затятим путністом і поховав своє ім’я в історії назавжди.

“Якщо предмети викладатимуться українською мовою – це катастрофа. Це закладена міна на всю історію”, – видав пропагандист. При цьому російські вчителі щоразу хитали головою над кожним нацистським словом Михалкова.

Михалков закликав повністю виключити викладання українською мовою у школах в окупованих Донецькій та Луганській областях. Це чітка ознака нацизму росіян і вкотре підтверджує наміри росії знищити Україну як націю. Україна воюватиме, доки не знищить останнього російського окупанта на своїй землі, а весь цивілізований західний світ допоможе знищити економіку Росії, зробивши її безпечною для майбутнього людства.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56