На музичному фестивалі в Ізраїлі бойовики Хамас убили 260 людей

За 30 км від кордону з Палестиною в Ізраїлі проходив щорічний музичний фестиваль Supernova. За повідомленнями ЗМІ, до пустелі автобусами привезли близько 3000 людей, причому багато хто з них приїхав з Європи – Великобританії та Німеччини. На фестивалі було три майданчики із танцювальною музикою.

За повідомленнями учасників, що вижили, близько 6 ранку в небі на горизонті побачили запуски ракет по Ізраїлю, але більшість не надала цьому значення, оскільки фестиваль знаходився не місті, а в пустелі і його ймовірно не обстрілюватимуть. За кілька годин палестинські терористи з Хамас оточили фестиваль і почали методично розстрілювати людей, які танцюють.

Почалася паніка і люди з жахом намагалися втекти, але автомобілів на всіх не вистачало. Проте навіть ті, хто зумів виїхати – не вижили. Терористи влаштували засідку на дорозі і розстрілювали всі автомобілі. Зазначимо, що дії Хамас дуже добре нагадують дії рашистів під час окупації Київської області, коли російські терористи розстрілювали всі цивільні автомобілі разом із людьми всередині на дорогах. Військові експерти вважають, що Хамас міг отримувати деякі інструкції щодо терору з Кремля.

На фестивалі більша частина учасників почала тікати через пустелю або ховатися у прилеглих фруктових фермерських садах. Ті, хто вижив, зазначають, що бойовики методично прочісували всі місця і розстрілювали людей. Багато хто, щоб вижити, зображували з себе мертвих і лежали нерухомо кілька годин. Якщо хтось ворушився – його відразу розстрілювали.

За повідомленнями ізраїльських ЗМІ, військові виявили на фестивалі 260 тіл убитих, кілька сотень бойовики взяли до заручників та відвезли до Палестини.


Фото без блюру можна подивитися за цим посиланням.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56