На Одещині автомобіль збив на смерть пішохода у неосвітленому місці

Вчора 13 березня близько 7 години вечора біля Білгород-Дністровська сталася смертельна аварія. Як повідомили у поліції, 44-річний водій автомобіля Toyota збив чоловіка, коли він перетинав проїзну частину дороги у неосвітленому місці. Потерпілий загинув на місці аварії від отриманих травм. Водій повідомив, що не встиг запримітити людину та пригальмувати.

Водія перевірили на стан алкогольного сп’яніння – він тверезий. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці наголошують учасникам дорожнього руху на дотриманні заходів безпеки у темну пору доби: водіям слід бути уважнішими в умовах поганої видимості та знижувати швидкість для можливості вчасного маневрування у разі виявлення будь-якої перешкоди на дорозі, а пішоходам варто використовувати світловідображаючі елементи на одязі або ліхтарі та рухатись по тротуарах чи пішохідних доріжках.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56