Начальника одеської прикордонної служби зупинили вночі з ознаками сп’яніння – він все заперечує

14 листопада 2022 року в Одесі о 01:30 ночі поліцейські зупинили автівку, за кермом якої був начальник одеського регіонального управління державної прикордонної служби генерал-майор Мул Сергій Анатолійович, повідомляє “Українська правда”.

На оприлюдненому тільки зараз відео з боді-камер поліцейські повідомили водію, що у нього є ознаки сп’яніння і запропонували йому пройти миттєвий тест на алкоголь в крові. Але генерал уникав цього численними засобами – спочатку показував всі свої документи натякаючи на свою високу посаду, але це не спрацювало.

Потім комусь телефонував і намагався подіяти на рішення поліцейських, щоб вони поговорили з кимось. Потім викликав своїх підлеглих, щоб вони його забрали з місця зупинки поліцейськими. А щоб поліцейські не намагалися його затримати – приїхали військові з автоматами. Мул запаркував свій позашляховик, на який так і не показав документи і поїхав далі в військовому мікроавтобусі. У протоколі поліцейські вказали, що генерал був з ознаками сп’яніння але відмовився від миттєвого тесту. Як з’ясувалося, генерал через годину десь в іншому місці здав тест на алкоголь, який був негативний, передав його до суду і суд визнав неправоту поліцейських. Матеріали справи засекречені.

 

Нагадаємо, що підлегла Сергія Мула колишня речниця Південного регіонального управління ДПСУ Іванна Плантовська у січні 2023 року потрапила у скандал через те, що вихвалялась у соцмережах відпочинком за кордоном і гламурним життям. Зокрема, Іванна показувала гарні фото з Парижа на тлі Ейфелевої вежі, а також кадри з курортів. Також дівчина похизувалася й фото машини зі своїм ім’ям на номерних знаках.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56