Нейромережа намалювала офіційний постер Одеського кінофестивалю 2024

XV Одеський міжнародний кінофестиваль, який у2024 році проходитиме в Києві з 12 по 20 липня, представив цьогорічний офіційний постер. Він створений в футуристичному стилі. Саме в такому стилі побудовано Фестивальний Центр – Будинок Кіно, де буде проходити ОМКФ цього року. Цікаво, що вперше кінофестиваль використав нейромережу для свого постеру. Його обрали з сотні інших варіантів.
 

 
“Розвиток штучного інтелекту зараз хвилює чи не кожного в світі, і його не потрібно боятись, адже це вже частина нашої реальності. А його вплив на наші життя залежить від того, які саме сенси ми закладаємо в свої творіння”, – розповів креативний продюсер ОМКФ Дмитро Андрущенко
 
“Сьогодні українське кіно, як і вся країна, переживає турбулентні часи. Ми ще достеменно не знаємо, яким буде українське кіно після нашої Перемоги, але без знання минулого побудувати успішне майбутнє неможливо. Саме тому у своє 15-річчя ми вирішили зануритись в історію українського кінематографа, дослідити, яким він був, що надихало наших режисерів, та спробувати спрогнозувати, яким він стане. Саме співіснування в одній площині минулого і майбутнього закладено в наш постер”, – коментує генеральна директорка ОМКФ Анна Мачух.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56