Нове відео про одеського військкома: мати та дружина “накупили” на 4,5 млн євро майна в Іспанії

Учора, 22 червня, відомий український журналіст-розслідувач Міхал Ткач опублікував нове відео розслідування можливих фактів корупції одеського військового комісара Євгена Борисова. За словами Ткача, історія з’явилася у квітні 2023 року. Тоді усі звинувачення опублікував екс-нардеп Мосійчук. Стартувало навіть розслідування, яке почали спускати на гальмах.

Щоб привернути знову увагу до цієї історії та покарати топ-корупціонера, Михайло Ткач разом із командою приїхав до самої вілли в іспанському місті Марбелья. За запитом він отримав усі виписки про власників нерухомості – вілла записана на матір Борисова, а офісні приміщення на головній вулиці Марбельї на дружину військкома. На віллу приїжджає розкішний мікроавтобус Мерседес, що належить матері Боррісова, з хлопцем за кермом. Як з’ясувалося – це брат водія Борисова, який раптово став “інвалідом третьої групи” та виїхав до Іспанії для обслуговування родини військкома за кордоном.


 
У телефонній розмові Євген Борисов досить впевнено заявив, що слідчі проти нього нічого не знайшли, а що це за вілла та офісні приміщення вартістю 4,5 млн доларів – він не знає. Можливо, вони і належать його сім’ї, але він ще не бачився з дружиною, і вона йому нічого не розповідала. Звідки такі гроші на нерухомість військком не зміг пояснити.
 

 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56