“Одеса, я всім серцем із тобою” – Максим Галкін звернувся українською

Російський артист Максим Галкін, який засудив військове вторгнення росії в Україну та виїхав з території держави-агресора написав слова підтримки до одеситів у зв’язку з терористичним актом росії в Одесі, в якому загинуло 7 дорослих та 5 дітей. Галкін не став замовчувати трагедію, як зробили інші російські артисти, які пов’язані з Одесою. Він опублікував фото загиблих Анни Гайдаржи з сином Тимофієм і написав:

“Одеса – це моє дитинство. В Одесі у школі я навчав із першого класу українську мову. І ті знання про мову, які в мене залишилися досі, це також моє одеське дитинство. Та мені, напевно, можна дорікнути, що я не сумую публічно за всіма загиблими дітьми у світі. Але кожен удар по Одесі потрапляє у серце. Одеса, я всім серцем із тобою. Мої глибокі співчуття сім’ям загиблих. Дуже гірко від безсилля. Але суд божий ще ніхто не скасовував.”

Публікація отримала більше 200 тис. лайків і таким чином, про військовий злочин росії дізналося багато людей. Щодо інших “одеситів”, яки продовжують працювати в росії – Леонід Барац та Нона Гришаєва заблокували свої соцмережі і не виразили підтримки через терористичний акт росії..

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56