Одеська опера – українська душа Європи: від класики до сучасності

Одеська Опера запрошує провести суботній вечір 20 травня в чудовій атмосфері Одеської опери! На Вас чекає нова концертна імпреза «Одеська опера – українська душа Європи». Це, мабуть, одна з найемоційніших і яскравих концертних програм повоєнного часу, в якій зібрані грандіозна музика, блискуча хореографія, неймовірні голоси!

Цього вечора для вас – улюблені герої балетів та опер величних В. А. Моцарта, Дж. Россіні, Л.Мінкуса, Ж.Бізе, А.Вівальді, Г.Доніцетті, Й.Брамса, яскраві оркестрові твори, сучасна українська музика та хореографія. Наші артисти зарядять вас магічною енергетикою, подарують неймовірний настрій, сповнять неповторними почуттями. Під склепінням нашого театру ви відчуєте себе гармонійно і затишно адже Одеська опера – це місце, де акумулюється український інтелект і талант.


 
Спитаєте, що таке “Одеська опера – українська душа Європи”? Це, насамперед, територія музики і любові, де кожен глядач зможе покинути негативні емоції, до часу забути про мінливість сьогодення, відчути у своїй душі світло і добро, надію і віру в Перемогу! Не пропустіть унікальний шанс відвідати нову імпрезу Одеської опери! 20 травня, о 16:00. Проведіть цей вечір з нами, і ми обіцяємо незабутні емоції! Чекаємо!
 

 
Квитки – у касах та на сайтах квиткових операторів.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56