Одеська Опера запрошує на прем’єру концерту «Одеська опера – українська душа Європи!»

Саме таке ім’я носить нова гала-імпреза, на яку запрошуємо вже 9-го квітня. Як відомо, наша українська Одеса – місто полікультурне та багатонаціональне. Тут матеріалізується дух Франції, Іспанії, Італії, Австрії тощо, а головна перлина міста – Одеська опера – вражає поліфонічністю та багатогранністю.

Під склепінням театру від віків органічно поєднуються кращі зразки світової музичної спадщини. Герої популярних опер і балетів стали улюбленцями одеситів та дуже комфортно почувають себе у нашому театральному храмі. Тож, в цей вечір на вас очікує зустріч із культовими героями – Фігаро, Кармен та Ескамільо, Дон Кіхотом і Кітрі, Дон Жуаном та Неморіно, які співатимуть найпопулярніші арії з опер і мюзиклів та виконуватимуть фрагменти з балетів.

Звучатиме музика Россіні та Мінкуса, Бізе і Верді, Вівальді і Брамса, Скорика та Данькевича. А розпочнеться дійство музичним хітом декількох століть – блискучою увертюрою Моцарта з опери «Весілля Фігаро». Європейська оперна та балетна класика, яскраві оркестрові п’єси в цей вечір органічно поєднаються із сучасною хореографією та українською народною піснею.
 

 
Проведіть цей вечір з нами, і обіцяємо, що ви здобудете незабутні емоції!
 
Квитки – у касах і за посиланням.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56