Одеський оперний театр відсвяткує своє 135-річчя

135 років тому, 1 жовтня, одеські глядачі вперше заповнили залу відбудованого після пожежі Міського театру. Нова будівля вражала своєю пишністю і ось вже понад століття є справжньою візитівкою Одеси та перлиною світової архітектури. Споруда театру чарує своєю величчю, а в її стінах народжується і лунає музика, що стверджує це могуття та сповнює серця життям, натхненням і непересічною гордістю за нашу Одеську національну оперу.

З нагоди 135-річчя відкриття будівлі Одеського оперного театру, в святковому концерті «ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ ПЕРЛИНИ» прозвучать номери з найвідоміших світових опер та чарівна музика українських композиторів.

135 років тому, 1 жовтня, глядачі вперше заповнили залу відбудованого після пожежі Міського театру. Нова будівля вражала своєю пишністю і ось вже понад століття є справжньою візитівкою Одеси та перлиною світової архітектури. Споруда театру чарує своєю величчю, а в її стінах народжується і лунає музика, що стверджує це могуття та сповнює серця життям, натхненням і непересічною гордістю за нашу Одеську національну оперу.

Тож, відсвяткуємо День народження перлини разом з Одеською Оперою!
Квитки в касах та на сайті театру.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56