Одеський ватник назвав ЗСУ “бандою” та закликав перестати їм донатити

Одеський ватник, що ховається за ніком George Ivensiya, набрав популярності в Тік-Тоці завдяки провакативному відео з кремлівськими наративами. Немає жодних сумнівів, що цей мерзотник завербований і працює на знищення України. Як стало відомо з його профілю у забороненій соцмережі Вконтакте, так званий “одесит” насправді родом із Москви і непогано відпрацьовує критику влади та війни в Україні.

Так в останньому відео він назвав ЗСУ “бандою” закликав перестати донатити на ЗСУ, оскільки “гроші розкрадаються чи йдуть на вбивства”, а це нібито не закінчить війну, а лише посилить. Це чистий кремлівський наратив для примусу України до миру за кремлівським сценарієм та продовження окупації захопленої території. Будь-який перепочинок дозволить путіну та його режиму набратися сил і знищити всю Україну, а далі піти війною на Європу. У коментарях до відео George Ivensiya проплачені кремлівські боти пишуть підтримку і навіть українською мовою.

Одеському сепару довелося втекти з України, бо його знайшов активіст Дем’ян Ганул. Після першої зустрічі George Ivensiya вирішив втекти, оскільки злякався СБУ. Думаємо, що кримінальне провадження щодо нього буде дуже скоро відкрито за дискредитацію ЗСУ та колабораційною діяльністю. Окремим питанням стоїть – як цього колаборанта випустили за кордон.
 

@george.ivensiya Донаты на скот #ivensiya #украина #война #войнавукраине #коррупция #коррупциявукраине ♬ оригинальный звук – George Ivensiya


 

@george.ivensiya Я сепар! #ivensiya #украина #война #войнавукраине #коррупция #коррупциявукраине ♬ оригинальный звук – George Ivensiya

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56