Одеситам російська пропаганда промиває мізки – всю провину за вибухи перекладають на ППО

В одеському телеграм-каналі, який контролюється ФСБ, почали виправдовувати удари по місту, звинувачуючи у цьому ППО. Це типова схема перекладання відповідальності для великої маси людей з низьким інтелектом, особливо, якщо вони ще й залишилися прихильниками росії.

Так після вчорашніх та сьогоднішніх терористичних ударів розпочалася чергова психологічна операція, мета якої – викривити сенси та зробити винними у ракетних вибухах не російських нацистів, які 2 роки намагаються знищити Україну, а ППО, яке захищає. Пропаганда хоче настроїти агресивно одеситів не на росію, яка запускає ракети, а на ППО, яке збиває їх. Але не забувайте, що саме російські нацисти запускають свої ракети та дрони по містам України і хочуть всіх нас знищити.





 
А ось ще один приклад брехні та перекладання відповідальності вже з іншого російського пропагандистського пабліку. Спочатку написали, що вибухнув склад з паливом, а коли побачили, що російська ракета зробила військовий злочин та влучила у будинок, почали писати, що це все винне ППО.
 


 
Ніколи не вірте російським джерелам інформації, а краще навіть не читайте їх, якщо у вас немає критичного мислення та вміння аналізувати пропаганду.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56