Опубліковано графік відключень світла в Одесі та Одеській області

НЕК Укренерго попереджає про можливість стабілізаційних відключень електроенергії в Одесі та Одеській області через ракетні удари Росії по електростанціях України.

Їх застосовуватимуть лише у разі дисбалансу в енергосистемі та після розпорядження НЕК Укренерго. Для того, щоб мешканці могли заздалегідь підготуватися, ДТЕК Одеські електромережі публікує орієнтовний перелік вулиць, де в разі потреби буде обмежено електропостачання та орієнтовна почерговість у тимчасових проміжках для цих адрес.

Усіх споживачів електроенергії поділили на три групи. Відключатимуть світло двічі на добу по 4 години. Спочатку необхідно визначити, в якій групі знаходиться ваша адреса. Для цього ДТЕК Одеські електромережі опублікувало величезний список усіх вулиць регіону, де знайти себе не так просто. Простіший варіант – визначити досвідченим шляхом під час перших відключень світла. Надалі по таблиці нижче можна визначити наступний час відключення світла та спланувати свої побутові завдання.
 

 
Компанія докладає всіх зусиль, щоб відключення тривало не більше 4 годин. Однак в окремих випадках через масштабність пошкоджень енергосистеми електропостачання може бути більш тривалий час.
 
Список вулиць графіка стабілізаційних відключень Одеси завантажити тут.
 
Список вулиць графіка стабілізаційних відключень Одеської області тут.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56