Опубліковано відео атаки надводних дронів на кораблі росії в Севастополі


У мережі опубліковано відео датоване 29 жовтня, на якому відображені моменти атаки надводних дронів-камікадзе кораблями ЧФ Росії в севастопольській бухті. На кадрах видно, що безпілотники були підводними, а надводними. Вони переслідували російські кораблі, які намагалися втекти або уникнути атаки, але дрон все одно наздоганяв корабель. Також видно, що обстріли з кулеметів не надто заважали дрону продовжувати свою справу – він гордо плив до мети, щоб помститися за кожен пуск крилатої ракети українськими містами.


Можливо, що атака була здійснена такими дронами. Цей надводний безпілотник виявили викинутим на берег у Криму кілька місяців тому.

 

Дослідники OSINT дійшли висновку, що одним із атакованих кораблів став ракетний фрегат Адмірал Григорович. На кадрах силует та основні елементи надбудови атакованого корабля збігаються з аналогічними у фрегата.
 

 

 
Окупаційна влада Криму заявила, що російські кораблі атакували 7 дронів і всі вони нібито були знищені, що не збігається з кадрами відео. Нібито незначне пошкодження отримав лише морський тральщик “Іван Голубець”.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56