Опубліковано відео, як одеська Муніципальна варта “штурмує” комунальне підприємство у формі ЗСУ

Одеський активіст Дем’ян Ганул оприлюднив відео, на якому дуже незрозуміло виглядають дії Муніципальної варти Одеської мерії. Події відбулися 27 листопада. На кадрах до КП “Міськелектротранс” під’їхали автівки з логотипами “Муніципальна варта”, потім з них вийшли 13 осіб у формі ЗСУ, хоча Мунварта має свій окремий тип одягу. Деякі з них надягнули балаклави, а керівник групи тримав у руках гумовий кийок. Люди у військовій формі ходили по кабінетах, шукали когось та сперечалися з персоналом. Згодом вони пішли геть.

Все це нагадує кадри рейдерства, коли треба було залякати якесь підприємство. У Департаменті Муніципальної безпеки так і не зробили відповідних заяв, що це було на відео. Крім цього, Ганул стверджує, що людина з гумовим кийком дуже схожа на керівника Муніципальної варти Віктора Кузнєцова.

Нагадаємо, що Труханов збільшив штат Муніципальної варти до 500 осіб і утримаються вони за рахунок одеситів. Мерія витрачає мільйони гривень на їх забезпечення та нові автівки. При чому забезпечують їх у якості підтримки ЗСУ. Тобто, в Одесі вже є близько 500 підготовлених чоловіків навіть одягнутих вже у форму ЗСУ, але їх не відправляють до ТЦК?

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56