В Одесі не збираються зносити пам’ятник Дюку де Рішельє – його помили та оновили захист від ракет

Після того, як в Одесі знесли російський політичний пам’ятник імператриці Катерині ІІ, російська пропаганда та деякі одеські “дивані сепаратисти” почали волати, що після цього знесуть пам’ятник Дюку, а потім Потьомкінські сходи і т.д. Цей наратив спеціально вигадали в кремлі, щоб роздути вигадану проблему через знос символу “русского мира”.
 

 
Але треба заспокоїти любителів росії, які все ще чомусь мешкають в Одесі. Ніхто не збирається зносити пам’ятник Дюку де Рішельє. Навпаки, його на цьому тижні помили та обновили захист від російських ракет. Це росія хоче знищити Одесу та Україну, але все ще залишаються одесити, які цього ніяк не зрозуміють навіть через 10 місяців війни.
 

 
«Дюк – це символ Одеси. Він стоїть на морських воротах нашого міста та простягає руку до тих, хто приходить із добрими намірами. Ми раді абсолютно всім гостям – всіх національностей або конфесій. Але якщо вони приходять до нас із миром. Вірю в те, що наступний рік принесе нам перемогу. І наш Дюк, як завжди, зустрічатиме гостей у мирній Одесі», – сказав мер Одеси Геннадій Труханов.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56