Почесний одесит назвав пожежу у Будинку Профспілок 2 травня “ритуальним вбивством”

Почесний громадянин Одеси та віце-президент Всесвітнього клубу одеситів Євген Голубовський знову опинився у центрі скандалу через свої висловлювання у Фейсбуці. Так письменник порівняв пожежу та загибель людей у Будинку Профспілок 2 травня 2014 року в Одесі зі спалюванням інквізицією людей на багатті у романі Шарля де Костера “Тіль Уленшпігель”.

“Мені здається, що 2 травня всі одесити, незалежно від політичних уподобань, повинні пам’ятати ці слова. Трагедія, коли інакодумців знищують. Трагедія, коли держава цьому потурає. Ніщо не може виправдати вбивство, тим більше ритуальне вбивство – спалення живих людей” , – написав Голубовський у Фейсбуці.


При цьому пан Голубовський, ймовірно, сам вже провів власне розслідування і дійшов висновку, що в Будинку Профспілок було все-таки вбивство, при чому ритуальне! Це при тому, що офіційне слідство так не вважає, як і безліч фактів та відео, що говорять про те, що пожежа почалася через застосування обома сторонами “коктейлів Молотова”. Поширенню вогню у будівлі сприяли каністри з бензином та ящики з «коктейлями Молотова», які дбайливо занесли перед штурмом у будівлю проросійські активісти. Немає жодних сумнівів, що почесний одесит та інтелектуал Голубовський продовжує споживати російську пропаганду, яка спотворює реальний світ.

Зазначимо також, що вся вина за трагедію 2 травня у Будинку Профспілок лежить виключно на росії, яка розпочала проти України війну у 2014 році. Росія через свою агентуру та за допомогою пропаганди в Одесі влаштовувала провокації, заворушення та спроби державного перевороту. Росія сховала начальника МНС Одеської області Володимира Боделана, який забороняв виїжджати пожежним машинам гасити пожежу. Усі учасники “Антимайдану”, а також згорілі у Будинку Профспілок є зрадниками, які влаштували війну в центрі Одеси під прапорами держави-агресора Росії.


 

Один із загиблих 2 травня у Будинку Профспілок Геннадій Кушнарьов.
 

 
ОНОВЛЕНО: Через добу Євген Голубовський видалив публікацію.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56