Ракетна атака по Києву: росія вбила дитину і двох дорослих

Сьогодні вночі відбулася ракетна атака росії по Києву. Як повідомили у КМВА, атака була з оперативних тактичних комплексів з мінімальним часом підльоту балістичних ракет. Стратегічна авіація не використовувалась. Внаслідок падіння уламків ракет у Деснянському районі Києва Загинуло 3 особи, з них 1 дитина 11 років. 10 осіб травмовано, з них 1 дитина. Пошкодження отримав житловий будинок – вибиті вікна та двері. Вибуховою хвилею зірвало балкон. Зафіксовано падіння уламків на дитячу поліклініку, уламками пошкоджено дві школи – вибиті вікна та двері, дільничний пункту поліції, дитячий садок.

У Дніпровському районі 3 постраждалих, 2 з них госпіталізовано. В одному з будинків житлового сектору внаслідок падіння палаючих уламків виникло сильне задимлення, вибуховою хвилею вибило вікна. Пошкоджені припарковані автомобілі, кілька одиниць транспорту згоріли.

У Дарницькому районі в одному з будинків житлового сектору через падіння уламків вибуховою хвилею вибило вікна. Пошкоджено трубопровід гарячого водопостачання, зафіксовано руйнування нежитлової будівлі на першому поверсі.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56