Росія балістичними ракетами вдарила по житловим будинкам на Донеччині – 4 дитини поранено

Російські окупанти здійснили вночі черговий терористичний акт – запустили 6 балістичних ракет по житловим кварталам міст Покровського району на Донеччині, повідомили в МВС. Внаслідок обстрілів постраждало 10 осіб, серед них 4 дитини. Ще п’ятьох людей шукають під завалами.

У місті Покровськ серед постраждалих – родина з двома дітьми: 16-річним хлопцем та 6-місячним немовлям. Також поранення отримав ще 13-річний хлопчик. Пошкоджено багатоквартирний та 9 приватних будинків, відділ поліції, автомобілі, гаражі. Парамедик поліції допоміг вибратися з-під руїн чоловіку, в якого на руках було закривавлене немовля. Оглянувши хлопчика, поліцейський закутав його та швидко доставив до лікарні. Загрози життю немовля зараз немає.

У місті Новоградівка є влучання у триповерховий будинок. Один з під’їздів повністю зруйновано. Тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості отримали ще п’ятеро мешканців – троє жінок віком 42, 58, 63 роки та 62-річний чоловік. Також з мінно-вибуховою травмою, струсом головного мозку та забоями у тяжкому стані ушпиталено 13-річного хлопчика.

По місту Мирноград росіяни вдарили 2 ракетами по відділу поліції. Пошуково-рятувальна операція триває, поліцейські документують наслідки російських ударів.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56