Рашисти зняли чергову пропаганду, в якій мріють захопити Одесу

Російська пропаганда не припиняє знімати гебельсовщину в дусі “польових хронік з окопів”. Так черговий ролик присвячено псевдовиборам російського диктатора. Всім у світі давно вже зрозуміло, що вибори, коли є один тільки кандидат – втратили давно вже будь-який сенс.
 

 
Але у відео молодий парубок, якому ще жити і жити, ризикує своїм життям, щоб доставити короб для голосування в окопи. А там вже актори починають “облизувати” свого “царя”, який насправді плювати хотів на життя військових – це для нього розхідний матеріал. Один з акторів-рашистів заявив, що він з Одеси, а Одеса – це “російське місто”. Чергове нагадування за Одесу в цьому відео свідчить про спробу надихнути дійсних рашистів в окопах вмирати з мрією окупувати Одесу. Але ці мрії ніколи не здійсняться. Після “Київ за два дні” пройшло вже майже 2 роки і рашистам вже зовсім не весело: багато хто почав розуміти, що війна це не кіно, а смерть та каліцтва.
 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Культурометр Одеса (@culturemeter_odessa)


 
Цікаво, що на останніх кадрах показують фото помолоділого путіна. Тобто видають бажане за дійсне – адже насправді путін дуже боїться свого віку і того, що він вже старий, потворний параноїк, який має багато вікових захворювань і може померти у будь-який момент.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56