Російська пропаганда заявила про “кризу” у війні та втечі з Херсона

Російське суспільство готують до новин щодо залишення Херсона. Російська армія вчора поступово розпочала вивіз техніки з правого берега на лівий. Також відбувається депортація мирного населення, яке залякують “страшними наслідками”. Проте тікати ніхто не збирається – херсонці вірні Україні. На катери вантажаться колаборанти, агенти ФСБ та інші росіяни, які брали участь в окупації міста.

Російська пропаганда вже не веде мовлення з гордими закликами “воювати до останнього солдата”, а сумного розповідає, як вони боягузливо змушені тікати з Херсона. Що примітно, один із рупорів Кремля Скабеєва заявляє про “кризу” у війні і вигадує на ходу пояснення цьому – “ми воюємо з НАТО”.

Пропагандисти шукають відповіді на запитання – чому вони чекали, що Зеленський втече з початком війни, а країни Заходу не допомагатимуть Україні. Відповідь на це питання дуже проста – Путін ухвалив рішення напасти на Україну, а народ Росії його в цьому практично одноголосно підтримав. Покарано за злочинну війну та військові злочини будуть усі росіяни, без винятків. Особливо ті, хто пропагував війну та ненависть з екранів телевізорів.
 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56