Смертельна аварія на трасі Одеса-Миколаїв – від авто залишилися тільки уламки

Вчора 25 лютого близько 23 години на трасі Одеса-Миколаїв сталася смертельна та руйнівна аварія. Як повідомили в поліції, водій автомобіля Deowoo Lanos на великій швидкості рухався у напрямку Одеси, втратив керування та виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з вантажівкою. Водія легковика викинуло з салону авто і він вижив. А ось його пасажир отримав смертельні травми. Зіткнення було такої сили, що від авто майже нічого не залишилося.
 

 
Перевірка на стан сп’яніння обох кермувальників показала, що вони були тверезі. Поліцейські з’ясовують всі обставини ДТП та закликають водіїв не порушувати правила дорожнього руху.
 

 
Слід пам’ятати, що у разі виникнення небезпеки для руху або перешкоди, яку керманич об’єктивно спроможний виявити, він повинен негайно вжити заходів для зменшення швидкості аж до зупинки транспортного засобу або безпечного для інших учасників руху об’їзду перешкоди. У темну пору доби та в умовах недостатньої видимості швидкість руху повинна бути такою, щоб водій мав змогу зупинити транспортний засіб у межах видимості дороги.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56