Труханов показово наказав знести літній майданчик кафе на 2 столики

Мер Одеси Геннадій Труханов знову проявив моральні якості, які не викликають довіру, а відповідають скоріше лицемірству. На минулому засіданні виконкому 25 квітня він заявив, що підприємці порушують правила благоустрою, коли встановлюють літні майданчики. На вулиці Катерининська Труханов побачив один літній майданчик, який залишив 2 метри для пішоходів, а потім ще нібито виносять мангал з коктейльними столиками.

Після трьох попереджень Труханов вирішив демонтувати літній майданчик у кафе Grace, на якому було лише 2 столики. При чому цей заклад відкрився у минулому 2023 році і попрацював менше року. Тобто, всі інші літні майданчики, які заважали пішоходам вже років з десять Труханов вперто не помічає? А може діло зовсім в іншому – заклад просто відмовився “годувати” нечесних чиновників в мерії?


Колишній скандальний “Гранат”.

До компанії з демонтажу в центрі міста додали ще три літні майданчики кафе на вулицях Старопортофранківська, Академіка Корольова та Космонавтів. Зазначимо, що на цих вулицях дуже широкі тротуари і повільний трафік людей. Тому, чим саме керувались чиновники при виборі саме цих кафе – не зрозуміло. В місті сотні літніх майданчиків на тротуарах, при чому тільки в центрі багато з них дійсно заважають пішоходом, але їх не чіпають.

Демонтаж мають провести за такими адресами, при чому на виконкомі не показали фотофакти порушень, які б свідчили про необхідність демонтажу – все тільки на словах:

1. Демонтаж тимчасової споруди, розташованої за адресою: м. Одеса, вул. Старопортофранківська / вул. Розумовська.
2. Демонтаж тимчасової споруди, розташованої за адресою: м. Одеса, вул. Академіка Корольова, 92.
3. Демонтаж тимчасової споруди, розташованої за адресою: м. Одеса, вул. Космонавтів, 64.
4. Демонтаж тимчасової споруди, розташованої за адресою: м. Одеса, вул. Катерининська, 8/10.

А ось, що коїться тільки на Катерининській з літніми майданчиками, а деякі вже стали капітальною спорудою.
 

 

 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56