У центрі Одеси відбудеться великий джазовий концерт просто неба

6 серпня, в суботу о 14:00 найкращі джазмени з усієї країни зберуться у центрі Одеси на ринку “Книжка” на Олександрівському проспекті, щоб зіграти спекотний джаз та зібрати кошти для наших захисників.

На три години Олександрівський проспект перетвориться на Новий Орлеан, де безупинно грає джаз, де з балконів посміхаються музики, вулиця кипить людом, що безтурботно радіє життю, ховаючись від спеки в тіні пишнолистяних дерев.

Для вас гратимуть:
— Junket (Киів). Космічно-музичний джаз-лаунж мікс з речетативу, саксофонів, флейти, клавішних та електроних маніпуляцій;
— Yakiv Tsvietinsky Quartet (Львів-Одеса). Улюблені мелодії американського джазу, оздоблені запальними соло на трубі у виконанні одного з найкращих трубачів України;
— Perlyny (Одеса) Проект “Перлини українського ретро-джазу”. Музичні скарби від 1930х та сучасні аранжування народних хітів.
 

 
Запрошуємо усіх одеситів та гостей міста насолодитись зворушливими перлинами українського та американського джазу.
Вхід вільний. А от донати дуже й дуже необхідні. Місце зустрічі – ринок “Книжка” під балконами джаз-клубу Перон №7 (Олександрівський проспект, 16). Початок концерту о 14-00.
 
Всі зібрані протягом міні-фестивалю гроші будуть спрямовані на невідкладні потреби 14-ї радіотехнічної бригади протиповітряної оборони.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56