У одеситів запитали, як зупинити війну – відповіді шокували (відео)

В соцмережах шириться відео однієї блогерки, яка брала інтерв’ю у одеситів в ТЦ біля Привозу. Вона задавала одне питання – як зупинити війну в Україні і відповіді шокували своєю інфантильністю та дурістю. Так одна жінка заявила, що “не знає, хто у війні винен”. Інший чоловік заявив, що треба “перестати стріляти і війна закінчиться” – але є нюанс: в цьому випадку війна закінчиться знищенням України і більшості українців. Також люди заявляли тези російської пропаганди про необхідність “домовлятися”.

Ми розуміємо, що блогерка вибрала найбільш скандальні відповіді і декілька адекватних. Але вони є і ми насправді не знаємо, скільки людей зараз мають у голові “манну кашу” з російської пропаганди навіть після двох років війни. Певна частина людей без критичного мислення та низьким рівнем інтелекту продовжує споживати російський контент через телеграм-канали та інші джерела в інтернеті, які спотворюють реальність на користь росії.

Чому так відбувається? Можливо деяким людям, які раніше споживали інформаційний контент тільки з росії, так зручніше навіть після всіх військових злочинів, і вони просто “невиліковні”. А ще можливо тому, що в Україні за два роки так і не побудували якісну пропаганду єдності перед ворогом та захисту своєї Батьківщини. Не змогли досі пояснити всім, що тільки наша перемога зупинить війну в Україні. В будь-якому іншому випадку – наші міста, жінок та дітей знищать або зроблять рабами. Наприклад, на місці останнього удару по Одесі дронами, наступного дня деякі люди голосно стверджували, що це “ракета ППО” і не треба було взагалі збивати ворожі дрони.

Додатково у людей підриває віру у перемогу сама місцева влада, яка загрузла у корупційних скандалах і направляла бюджети на ремонти замість оборони. Можна давати сотні патріотичних інтерв’ю закордонним журналістам, але довіряти потрібно ділам, а не балачкам. В Одесі місцева влада почала витрачати бюджети на оборону тільки після масштабних протестів місцевих жителів. Більше того – протести збирали максимум 1000 людей на мільйонне місто. На жаль, велика частина одеситів займає інфантильну позицію і вважає, що від них нічого не залежить. А це і є одна зі “скрєп” руського миру. І нечесні та байдужі чиновники у владі цим користуються.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56