В центрі Одеси побили та пограбували переселенців

У центрі Одеси на вулиці Пушкінській тиждень тому побили та пограбували двох переселенців з Донецька та Чернігова, повідомили в поліції. Під час прогулянки містом до них підійшли троє чоловіків і зав’язали із потерпілими розмову під приводом “дай закурити”. Потім їх раптово повалили на землю нанесли декілька ударів по голові та забрали цінні речі – сумки, гроші, банківські картки, смартфони та документи.
 

 
Зараз у поліції встановили місцезнаходження правопорушників та затримали їх. Бандитами виявилися 25-річний уродженець Одещини, 31-річний уродженець Луганщини та 36-річний громадянин сусідньої держави. Награбоване майно чоловіки встигли продати, а гроші витратили.
 
«Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігурантам про підозру в пограбуванні, вчиненому за попередньою змовою групою осіб, із застосуванням насильства, що не є небезпечним для здоров’я, та в умовах воєнного стану. Цей злочин передбачений ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. На час проведення досудового розслідування підозрюваних помістили під варту», – прокоментувала слідча територіального підрозділу поліції Анжела Пантелейчук.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56