В ДПСУ прокоментували відпочинок у Парижі свого прес-офіцера з Одеси

Після скандалу в Одесі з оприлюдненням розкішного відпочинку прес-офіцера Південного регіонального управління Держприкордонслужби України Іванни Плантовської у Парижі та виявлення у неї незадекларованого майна у вигляді автомобіля Мерседес, у ДПСУ зробили заяву.

Речник Держприкордонслужби України Андрій Демченко дав коментар для ТСН.ua: “Я не вправі коментувати особисте життя військовослужбовців ДПСУ, це справа кожного. Проте можу зазначити, що відносно ситуації, яка останні кілька днів розгортається навколо нашої військовослужбовці з Одеси, у відомстві відразу відреагували на це.

Зокрема, будуть ухвалені рішення, що стосуватимуться подальшого проходження нею служби та виконання обов’язків за посадою. Рішення будуть в рамках норм законодавства.


 
Окремо можу зазначити, нам дійсно прикро, що у час війни, коли більшість наших побратимів зі зброєю в руках боронять країну і гинуть за неї, в лавах ДПСУ є й ті хто, більше приділяє увагу виключно своєму особистому життю, при цьому, м’яко кажучи, хизуючись ним. До того ж, демонстрація якого, суперечить моральним нормам, які є неприйнятними під час війни. Все буде по справедливості”.
 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56