В галереї #ARTODESSA відкрилася виставка акварелей та акрилу Наталії Куліковської

В галереї «#ARTODESSA» Літнього театру Міського саду відкрилася персональна виставка творів Наталії Куліковської «Одеські Обереги». Авторка пропонує до уваги глядачів серію робіт, виконаних аквареллю та акрилом. У представленому проекті Наталія Куліковська відображає морські та степові пейзажі нашого регіону, а також квіти та тварин – все, що породжує в людині тонкі переживання, наповнені поетикою та світлими почуттями.

Одеська художниця Наталія Куліковська

Ліричні панорами узбережжя зачаровують своїм романтизмом та складністю змін хвиль, хмар і світла. Простір у цих роботах наповнений свободою та експресією.

Квіткові композиції гармонійні та привабливі деталізацією всіх елементів. Вони виражають життєві витоки, буйство кольору й водночас – ніжність і крихкість.

На створення цієї серії робіт художницю надихнула яскрава природа одеського узбережжя. Часті прогулянки по схилах біля моря дають багато сюжетів для втілення в живопису. Танець трав від подиху теплого вітру, яскраве сонце, що виблискує на морській гладі, чи вабливі фарби південного заходу сонця – усе це вона намагається передати у своїх роботах.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56