В галереї Міського саду відкрилася виставка колажів та асамбляжу

В галереї Літнього театру Міського саду «#ARTODESSA» відкрилася виставка «КОЛАЖ+АСАМБЛЯЖ», на якій представили 80 робіт понад 50-ти художників та майстрів з Одеси, Чорноморська та Южного. Ідея проекту належить художнику та педагогу Олексію Маліку, який уже втретє проводить тематичну виставку у нашому місті.

Фото: Олександр Синельников/Фейсбук

Участь у виставці колажів викликає великий інтерес як у авторитетних художників, так і у студентів, тому кількість робіт, запропонованих авторами, перевершила всі очікування організаторів.

Колаж та асамбляж – сучасні та вкрай цікаві жанри художньої творчості. Матеріали, що використовуються у створенні цих арт-об’єктів настільки різноманітні та химерні, що задуми авторів справляють сильне враження, дивуючи глядача масштабом уяви та креативністю.

Метал, тканина, пластик, кераміка, реді-мейд, масляні фарби, папір – перелік матеріалів можна продовжувати нескінченно… В результаті з’являється колаж або асамбляж, в якому ідея та виконання виявляються на високій, професійній шкоді, а концепція притягує своєю неординарністю.

Ряд робіт у проекті присвячені темі війни в Україні та відображають почуття та ставлення митців до нашого складного та трагічного справжнього.

Всі фото: Олександр Синельников/Фейсбук

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56