В Художньому музеї презентують “дослідження зла” росії Михайло Реви

Відомий скульптор Михайло Рева у своєму проєкті «Дослідження зла» демонструє російський світ смерті й руйнувань. Форми, народжені енергією війни, складаються з осколків, уламків і шрапнелі. Це чудовиська, які знищують усе на своєму шляху. Проєкт має бути представлений у Європі, адже російський світ – загроза не тільки для України, а й для всього людства. Однак зараз його стримують лише українські військові, які потребують ще більше озброєння.

Мета цієї виставки – не дати європейцям звикнути до війни та зробити їх союзниками українського народу не на словах, а на ділі, зокрема наданням важкої техніки, танків, літаків, систем ППО.

Для реалізації виставки в Європі, потрібна допомога українців у зборі коштів для виготовлення каталогів про проєкт, а також для спеціального транспортування, якого потребують експонати через свою крихкість і габаритність.

Проєкт буде здійснено під патронатом Надзвичайного і Повноважного Посла України в Німеччині Олексія Макеєва та за підтримки фонду Reva Foundation.

Презентують проєкт:

▪️ Михайло Рева – заслужений художник України, скульптор
▪️ Вахтанг Кебуладзе – український філософ, письменник
▪️ Ніка Вікнянський – координатор проєкту, громадський діяч

📍Де і коли:
Дата: 2 вересня | субота
Час: 17:00
Локація: Одеський національний художній музей / вул. Софієвська, 5А

Реєстрація: bit.ly/3PaSYHx
▪️Вхід: донат 300 грн на реалізацію проєкту
Організатор заходу: Хвиля’91 – благодійний фонд
Партнери заходу: ONFAM, Odesa Business Club, Reva Foundation, Клуб Маразлі, Ніка Вікнянський, Деколь Кафе.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56