В Літературному музеї виступить солістка дуету DuoZikr Ольга Ткаченко

Ольга Ткаченко, солістка дуету DuoZikr, рада запросити Вас на концерт, 22 липня 2023 року! 30 років творчості, пані Ткаченко виступала не лише в численних просторах України, а й в інших країнах: Франції, Великій Британії, Італії, Австралії, та Литві. Дует ЗІКР брав участь в численних фестивалях, як от SyncSummit в Парижі, MIDEM В Каннах, Золота Осінь в Славутичі, MEDIAWAVE в Угорщині.

Окрім того, Музику Ольги Ткаченко було представлено в Лос-Анджелесі на профільній виставці, де було запропоновано використовувати музику Зікру для музичного супроводу кінофільмів.

Музика Зікру очищає тіло і душу, та надає спокій, а це саме те, чого всім нам так наразі бракує. На концертах пані Ольги кожен слухач може відчути гармонію, яка починається з моменту, коли починається спів. Відчуття при прослуховуванні зікру важко з чимось порівняти, їх можна описати хіба лиш як “спокій”. Саме той спокій, що дозволяє нам не лише зануритись в себе, а й побачити звичні речі під іншим кутом.

 

За можливості, до концерту доєднається принаймні один учасник театру “Голос Вогню”, адже більшість учасників театру зараз захищають Україну в лавах ЗСУ.

ЗІКР — в перекладі з арабської – “розмова з Богом”. У виконанні Ольги Ткаченко музика Зікру поєднує в собі техніки: суфійского Зікру, камерного і народного вокалу, класичного вокалу, та православного молитовного співу.

Саме зараз, як ніколи, музика Зікру сприяє процесам гармонізації, очищення, та відновлення.

Навіть місце проведення одного з концертів символічне і обрано невипадково. Золотий зал Літературного музею вважається одним з кращих акустичних просторів міста з багатою історією виступів світових виконавців та можливістю відчути впевнене Відродження Перлини Півдня у самому центрі Одеси.

Квитки за посиланням – https://concert.ua/uk/event/vidrodzhennja-odesa

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56