В Німеччині жорстоко вбили двох українців, які втратили кінцівки на війні і проходили лікування

Двох українців зарізали ножем в Німеччині в місті Мурнау в окрузі Верхня Баварія на парковці місцевого торгового центру Tengelmann Center. Як повідомив нардеп з Одеси Олексій Гончаренко, це були військовослужбовці 36 та 23 років, які проходили лікування після втрати кінцівок на війні. У вбивстві затримали 57-річного росіянина, який мешкає у Німеччині, палко підтримує диктатора путіна і війну проти України. Українські військові були без кінцівок і не могли захищатися.

За словами Гончаренка, військові проходили реабілітацію у місцевій клініці. Один помер від тяжких ножових поранень на місці, а другого доправили в лікарню, де пізніше він також помер. В МЗС України сьогодні підтвердили цей злочин та повідомили, що тримають справу на особливому контролі.

Міністр внутрішніх справ Баварії Йоахім Херрманн заявив, що наразі не має “переконливих вказівок на те, що це, так би мовити, відображення конфлікту між Росією та Україною”. Поліція шукає свідків вбивства.

Нагадаємо, що в березні в Німеччині вбили двох жінок з України – 51-річну Марину Стеценко та її 27-річну доньку Маргариту. Підозрюваними у подвійному вбивстві та викраденні півторамісячної доньки Маргарити Мії поліція назвала подружню пару із Зандхаузена – 43-річну росіянку та 44-річного німця.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56