В Одесі джазовий оркестр під керівництвом Вадима Бессараба зіграє на потреби ППО

Надзвичайний джазовий оркестр заграє на потреби ППО Одеси. Бандура та скрипки, сопілка та саксофон, баян та контрабас, рояль та флейта — такого звучання класичного джазу ви ще не відчували! 11 лютого (у суботу) о 18-00 запрошують всіх поціновувачів вишуканої музики на концерт “Театральний Джаз” у виконанні оркестру театра ім. Василька під керівництвом Вадима Бессараба.

Музика Вадима Бессараба поєднує джазові традиції та академічний підхід, створюючи ліричну та мрійливу атмосферу, притаманну сучасному європейському фортепіанному джазу. Останній альбом тріо, Approximations, отримав хвальні відгуки від американських та європейських критиків, в тому числі, від сайта All About Jazz. Попередній альбом, Differences, був названий серед найкращих українських альбомів року за версією Aprize Music Award.

Максимально незвичний джазовий оркестр у складі 13 музикантів виступить в акустичному форматі на відстані витягнутої руки від слухачів. На сцені для вас будуть грати Ольга Леоненко (бандура, вокал), Анастасія Кайряк та Інна Федосєєва (скрипки), Наталія Колесник (альт), Катерина Митрофанова (віолончель), Віктор Глушенко та Антон Марченко (контрабаси), Роман Черкас (флейта), Сергій Горбань (кларнет, саксофон, сопілка), Віталій Безюльов (кларнет, саксофон), Сергій Брикайло (баян), Ігор Семьонов (ударні) та Вадим Бессараб (фортепіано).
Чекаємо вас у суботу, 11 лютого о 18-00 в джаз-клубі Перон №7 (Олександрівський пр-т, 16).

Вхід за донатом. 50% зібраних на концерті коштів будуть спрямовані на технічне забезпечення протиповітряної оборони міста.
Для бронювання квитків треба писати в месенджер на сторінці “Перон №7” у Фейсбуці.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56