В Одесі покажуть українські короткометражки VI-го Міжнародного кінофестивалю «Бруківка»

11 вересня о 18:00 в одеському кінотеатрі «МАСКИ» театру комік-трупи «Маски» (вул. Ольгіївська, 23) відбудеться спеціальний показ програми українського короткого метру VI-го Міжнародного кінофестивалю «Бруківка», який у 2023 році відбудеться одночасно в Кам’янці-Подільському Броварах, Одесі та німецькому місті Варендорф. Вхід вільний і під час заходу збиратимуться кошти на потреби військовослужбовців Збройних сил України.

До складу журі цьогорічного кінофестивалю увійшли генеральна продюсерка Одеського міжнародного кінофестивалю (2013-2020) Юлія Сінькевич, голова правління Української кіноакадемії, продюсерка Ольга Бесхмельниціна, продюсерка, президентка Міжнародного кінофестивалю Cannes 7th Art Awards Анара Мусрепова, український кінодіяч, режисер Сергій Зленко, кінокритик Олександр Гусєв, директор фестивалю незалежного українського кіно «Бардак» Антон Фролов, режисер та продюсер Кирило «КІР» Жаровський.

У 2022 році Кам’янець-Подільський кінофестиваль «Бруківка» став першим кінофестивалем України, який почав свою діяльність на початку війни і проводив благодійні марафони сучасного українського кіно для збору коштів в підтримку Збройних сил України та у 2023 році для показів в місті Одеса почав співпрацювати з командою однодумців, незалежними кінематографістами Оленою Кутіновою та Артуром Садовніковим, які організовували кінематографічну ініціативу «Кіно в музеї».

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56