В Одесі тисячі людей дивилися світлові інсталяції художника Герри Хофштеттера (фото)

Одеса два дні поспіль засяяла патріотичними кольорами в річницю повномасштабної війни росії проти України. На архітектурних пам’ятках Південної Пальміри оживали Герб України, червона калина, спалахував у синьо-жовтій символіці прапор України, розквітали казкові соняшники.

Як повідомили у Одеській ОВА, за ініціативи Посольства Швейцарії в Україні та сприяння Міністерства культури та інформаційної політики України, свій проект “Light is hope” привіз до Одеси швейцарський художник зі світла Герри Хофштеттер на підтримку боротьби України проти російського вторгнення.

Подивитися на світлове шоу вчора пришли пару тисяч одеситів. Це мабуть перший раз з початку війни, коли збирається разом так багато людей. Проїхати автівкою біля місця проведення світлового шоу було складно через натовп та велику скупченість автомобілів. На другий день світлові інсталяції показали на будинку Руссова, Новому ринку, Українському театрі і будівлі Художнього музею. Фото з місця події опублікував одеський фотограф Олександр Синельников.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56