В Одесі “спеціалісти” вмикали російські ТВ-канали з пропагандою по заявці

В Одесі в точках продажу обладнання для супутникового та інтернет телебачення спеціалісти налаштовували цифрове обладнання так, щоб воно забезпечувало прийом і розкодування програм рф. Це робилось по заявці деяких місцевих мешканців, попри заборону Ради національної безпеки і оборони України.

Як повідомили в поліції, в Одесі провели обшуки за місцем діяльності та вдома підприємців, які порушили закон. Також обшуки пройшли в Роздільній та Білгород-Дністровську. Вилучили комп’ютерне та програмне обладнання, пристрої для налаштування супутникового та аналогового телебачення, жорсткі диски, ТВ-тюнери, флеш-накопичувачі, мобільні телефони та інші речі, що становлять інтерес для слідства.

Триває досудове розслідувань за ознаками ч. 3 ст. 361 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання штрафом від 119 до 170 тисяч гривень або позбавленням волі на строк від трьох до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56