В Одесі вперше святкували День Святого Миколая 6 грудня

В Одесі 6 грудня вперше відсвяткували День Святого Миколая за новоюліанським календарем. Свято офіційно перенесли з 19 грудня. Так само і Різдво офіційно тепер в Україні відмічають 25 грудня. Це зроблено, щоб бути ближче до Європейських країн, які нас підтримують, та розірвати стосунки з московською церквою антихристів, які благословляють вбивати українців.

На Дерибасівській Святий Миколай відкрив новорічну ялинку і дав старт новорічним святам. Свято підтримав мер Одеси Геннадій Труханов: «Завдяки нашим Збройним Силам ми сьогодні можемо стояти біля цієї ялинки. Це – ялинка єднання, ялинка незламності. Безумовно, єдине, чого ми хочемо побажати, це миру та нашої Перемоги, про що мріють всі українці».

Святитель Миколай Чудотворець – один з найбільш відомих і найулюбленіших святих, він є взірцем людяності, добра і милосердя не лише для нашого народу, а й для всього християнського світу. Він жив у Лікії у ІІІ – на початку IV століття.

Святитель Миколай – знаний чудотворець, помічник нужденних, вбогих, хворих і подорожуючих. Він – швидкий захисник під час лихої години, заступник дітей та великий угодник Божий. Його ім’я з грецької означає «переможець народів». І, справді, він з Божого благословення воістину є переможцем і народів, і часу, і зла на цій землі.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56