В Одесі врятували протипухлинний центр від бізнесменів – угоду на оренду розірвано


 
Регіональний клінічний протипухлинний центр в Одесі залишається у власності держави. Всі послуги будуть продовжувати надавати пацієнтам безкоштовно. Про це повідомили у Одеській ОВА. Угода з розірвання договорів оренди трьох приміщень онкоцентру завершена нотаріально.
 
Також голова області Олег Кіпер направив матеріали по цьому інциденту в правоохоронні органи. Прокуратура області вже відкрила кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем посадовців, які діяли в інтересах комерційної структури.
 
“Сподіваюся, усі винні будуть встановлені і понесуть справедливе покарання. Для решти це має бути уроком того, що рано чи пізно усі злодіяння стають надбанням суспільства”, – заявив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.
 
Нагадаємо, що у жовтні 2022 року тихо здали в оренду на 49 років три корпуси Одеського регіонального клінічного протипухлинного центру – відділення хіміотерапії, паліативної допомоги та ще один непрацюючий корпус. При чому сума оплати за місяць становила 154. тис. гривень.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56