В Одесі завтра відкриються одразу три художні виставки

В Одесі завтра 11 серпня відкриються відразу три художні виставки – дві з них сучасного українського мистецтва і одна пейзажі акварелі та акрилу.

11 серпня, о 15.00 відкривають виставку з циклу «Мови війни» Альбіни Ялози «Вівтар Небесного Війська» в Одеському художньому музеї. Альбіна Ялоза працює із сакральною тематикою вже понад десять років, паралельно вивчаючи біблійні тексти. У вівтарі Альбіни графічною технікою лінориту зображені дерев’яні скульптури ангелів чи їхні фрагменти, що збереглися з різних церков і перебувають у колекціях.

11 серпня о 17.00. Галерея «#ARTODESSA» Літнього театру Міського саду представляє персональну виставку творів Наталії Куліковської «Одеські Обереги». Авторка пропонує до уваги глядачів серію робіт, виконаних аквареллю та акрилом. У представленому проекті Наталія Куліковська відображає морські та степові пейзажі нашого регіону, а також квіти та тварин – все, що породжує в людині тонкі переживання, наповнені поетикою та світлими почуттями.
 

 
11 серпня 18:00 З 11 серпня по 11 жовтня у “Галереї Стійкості” відбудеться виставка Одеського музею сучасного мистецтва “Високоточна любов або Третя світова”. На ній буде представлено роботи художника Ігоря Гусєва, в яких візії автора навколо теракту на Каховські ГЕС довершені баченням штучного інтелекту. В експозиції будуть і нові малюнки Гусєва зі щоденника “Третя світова війна”, які автор створює на обкладинках старих книг, змінюючи або домальовуючи деталі із використання мемів. Адреса “Галереї Стійкості”: Одеса, вулиця Михайла Грушевського, 39.
 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56