В Одесі жорстко затримали чоловіка під час вручення повістки – в поліції дали пояснення

Вчора в центрі Одеси на вулиці 10 Квітня представники військкомату разом з поліцейськими жорстко затримали чоловіка, який відмовився надати документи для вручення повістки. Відео було опубліковано у телеграм-каналах. Сцену затримання зафільмувала жінка чоловіка. За кадром вона кричала істерично і звала на допомогу.

Як повідомили сьогодні у патрульній поліції, чоловік вчинив конфлікт з військовослужбовцями, агресивно поводив себе та здійснив злісну непокору. Це дало привід поліцейським застосувати силу, надіти кайданки та доставити порушника у відділок. Представники військкомату не приймали участь у затриманні.


 
Повідомляється, що під час поверхневої перевірки у порушника, патрульні виявили пігулки, зі слів затриманого, наркотичного походження. За що передбачена відповідальність за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів) ККУ. За ознаками складу кримінального правопорушення, відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. На затриманого склали адміністративні матеріали за ст. 173 (Дрібне хуліганство) та за ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) КУпАП.
 

 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56